Jesu li moje suze zbog duhovne emocije?

Kako prepoznati da li su suze posledica duhovne emocije ili emotivnosti? U slučajevima kada je osoba zaposednuta, da li plače ta osoba ili zaposedujući entitet koji deluje?

1. Plakanje zbog duhovne emocije (bhav)

A. Suze nastaju zbog duhovne emocije (bhava) ako se javljaju tokom pojanja i satvik misli koje imamo dok razmišljamo.

B. Ponekad se plače i kada nema misli, ali je um srećan. Ovo je zbog neispoljenog bhava.

C. Ako su suze posledica bhava, onda telo oseća lakoću, oči postaju sjajne, um je energičan i postoji osećaj kao kada se radi mnogo satseve.

2. Plakanje usled emocija

A. Kada neko zaplače zbog sećanja na nekog člana porodice ili zbog nekog slučaja koji se desio, onda je to zbog emotivnosti.

B. Ako je plač uzrokovan emocijama, telo postaje otežano, osećaju se tromost i pospanost ili postoji osećaj bola u glavi i očima.

3. Kada se zaposedajući entitet pravi da plače

A. Duhovi se prave kao da plaču, da bi zavarali druge.

Mnogo puta ne možemo da shvatimo da li plače zaposedujući entitet ili sama osoba. Da biste to saznali, stavite osobu ispred ogledala. Ako je plač izazvan duhom, on će prestati da plače i početi da se bori sa ogledalom. Na ovaj način možemo da utvrdimo da li se duh pravi da plače ili sama osoba plače.

B. Duh nikada ne gleda u uplakano lice u ogledalu. Takva osoba spušta glavu ispred ogledala i plače. Tako možemo saznati ko stvarno plače.

C. Ako zaposedujući entitet (mantrik) plače, ne gubite vreme pokušavajući da razumete osobu na psihološkom nivou. Uputite ih da rade duhovne mere isceljivanja, odvedite ih na satvik mesto ili u hram ili zapalite mirisne štapiće i stavite kutije oko njih i poprskajte ih vibuti vodom ili Svetom vodicom.

[Sastavljeno iz SSRF-ovog istraživanja zasnovanog na duhovnoj nauci – 2009. godine]

_______________________________________

Pročitajte još članaka :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *