300 članaka, a još nismo ni počeli!

objavljeno 300 clanaka

Web stranica SSRF-a prešla je još jednu prekretnicu u svojoj povijesti kada je dostigla brojku od 300 objavljenih članaka. Iako je to sjajno jer je dubina znanja nedvojbeno jedinstvena na Internetu, urednički tim ima problem. Dobar je to problem, jer s preko 40.000 primljenih stranica Božanskog znanja, veličine A4 formata, moglo bi se reći da još nismo ni počeli. Osim toga, Božansko znanje nastavlja se primati na dnevnoj bazi što također treba objaviti. Svo ovo znanje primljeno od Univerzalnog Uma i Intelekta na kraju će naći svoj put do ljudi diljem svijeta tijekom sljedećih nekoliko generacija jer će biti predstavljeno na način koji svatko može razumjeti. Do tada radimo što je brže moguće kako bismo našim čitateljima pružili uvid u raznolikost i dubinu znanja kroz razne članke o tome kako duhovna dimenzija utječe na svaki aspekt naših života.

Mnogi od članaka potječu iz Božanskog znanja koje je primila Anjali Gadgil. Anjali je jedna od naših vodećih tragateljica s razvijenim šestim čulom koja prima Božansko znanje od Univerzalnog Uma i Intelekta. Prije neki dan smo otišli razjasniti jednu točku koja se odnosi na dio znanja koje je primila. Ležerno je podigla pogled s vrlo zamršenog crteža koji je dobila o kompletnoj hijerarhiji principa Vrhovnog Boga do raznih Božanstava. Odmah je odgovorila na moje pitanje i nakon toga se vratila na dovršavanje crteža. Jedinstvena karakteristika načina na koji Anjali prima Božansko znanje je da čak i ako je prekinuta na pola puta tijekom primanja znanja, kada nastavi ne mora provjeravati da vidi gdje je stala. Protok znanja počinje točno od točke na kojoj je prekinuta.

Život u SSRF-ovom centru za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti u Ramnathiju, Goa u Indiji, je kao duhovni švedski stol duhovnog znanja i fenomena. Svaki danom smo svjedoci raznih jedinstvenih duhovnih pojava zahvaljujući milosti i odluci Njegove Svetosti Dr. Athavalea. Ovdje je utjecaj duhovne dimenzije opipljiv u svačijoj aktivnosti jer tragatelji, stanovnici ashrama žive i dišu duhovnu praksu. Tragatelji se stalno podsjećaju i obučavaju da usavrše svoje šesto čulo kroz duhovnu praksu. Biti dio cijelog procesa i sve to doživjeti iz prve ruke, dodaje još jednu dimenziju pisanju članaka.

Neizmjerno smo uživali u ovom pothvatu predstavljanja Božanskog znanja svim našim čitateljima. Nadamo se i molimo da i naši čitatelji također uživaju i imaju dobrobiti od ove riznice znanja na svom duhovnom putovanju.

________________
Pročitajte više:

O širenju znanja
Upoznajte tragatelje koji primaju Božansko znanje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *