ZNANSTVENICI IZ ENGLESKE POSJEĆUJU SSRF CENTAR ZA ISTRAŽIVANJA ZASNOVANA NA DUHOVNOJ ZNANOSTI U GOI, INDIJA

Dana 3. veljače 2014. godine, SSRF Centar za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti u Goi, Indija, primio je znanstvenike iz Engleske, dr. Thorntona Streetera, dr. sc., direktora Centra za znanosti biopolja, Ujedinjeno Kraljevstvo i Indiju i Kimberly Schipke, MS, CCT, inženjerku biomedicine s više od šest godina istraživačkog iskustva u inženjerstvu tkiva, staničnoj/tkivnoj mehanobiologiji i dizajnu medicinskih uređaja. Svrha njihovog posjeta bila je protumačiti duhovne fenomene koji se događaju u SSRF-ovom Centru za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti i dokumentirati ih u znanstvenom smislu.

SSRF editor Mr. Sean Clarke sharing about the spiritual phenomena display in SSRF Spiritual Research Center in Goa, India to Ms. Kimberly Schipke and Dr. Streeter

Urednik SSRF-a g. Sean Clarke  govori gđici Kimberly Schipke i dr. Streeteru o postavci duhovnih fenomena u SSRF Centru za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti u Goi, Indija

Najprije je dvoje znanstvenika posjetilo sobu Njegove Svetosti, Dr. Athavalea. Na njihovo iznenađenje, imali su duhovno iskustvo dok su provodili znanstveni eksperiment. Kada su dotakli zid sobe Njegove Svetosti Dr. Athavalea, osjetili su kako pulsira, kao da zid zapravo „diše”. Također su primijetili vibracije koje su dolazile s poda u Njegovoj sobi. Dvoje znanstvenika je spomenulo kako su se osjećali spokojno tijekom posjete Njegovoj Svetosti, Dr. Athavaleu. Bili su zadivljeni Njegovim jednostavnim načinom života.

Dvoje znanstvenika izrazilo je želju da nam pomognu doprijeti do znanstvene zajednice kako bismo osmislili istraživačke programe koristeći biofeedback uređaje, pa nam je bilo drago što su posjetili sobu s biofeedback uređajem PIP (Polikontrastna interferentna fotografija), kada je uređaj pušten u rad.

Kako je njihov posjet priveden kraju, dr. Streeter, koji je ujedno i pročelnik fakulteta Zoroastrian College, Odjel za istraživanje biopolja ljudi, komentirao je da je SSRF Centar za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti poput duhovnog sveučilišta s toliko mnogo aspekata duhovnog obrazovanja. Rekao je da je vrlo pohvalno što je 400 tragatelja koji žive u ašramu napustilo svoj svjetovni život da bi slijedili plemeniti cilj, živeći u harmoniji jedni s drugima kao zajednica.

Da biste saznali više o istraživanju zasnovanom na duhovnoj znanosti, posjetite poveznicu u nastavku. Ako ste zainteresirani za započinjanje duhovne prakse, SSRF je dostupan online. Naša web stranica sadrži obilje informacija koje će vam pomoći da izgradite svoje duhovno znanje. Također možete prisustvovati Satsangu (boravak u društvu Istine) preko Skypea ili telekonferencije, kako biste se povezali s drugim tragateljima diljem svijeta. Dok istražujete web stranice i prisustvujete Satsangu, saznat ćete da ste već napravili dva koraka prema početku duhovne prakse. Stvarno je tako lako.

Metodologija duhovnog istraživanja

_____________________
Pročitajte više:

Posjet bio-arhitekta Mayanka Barjatye Centru za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti
Posjet dr. Ulricha Berka SSRF Centru za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti
Duhovni istraživači iz organizacije „Živjeti ujedinjeno” posjećuju SSRF Centar za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *